Helproteser

Tænder er ikke blot en vigtig del af dit udseende, men kan også påvirke din livskvalitet — specielt hvis de ikke fungerer optimalt. Derfor er det vigtigt, at du får netop den løsning, der imødekommer dine behov, så du kan fortsætte præcis, som du plejer.

En helprotese er en erstatning for dine egne tænder i enten over- eller undermunden og kan laves, så den ser helt naturlig ud. Du kan tilmed selv være med til at bestemme, hvordan den skal se ud. Vi ved, at hvert enkelt tilfælde er unikt, og derfor mener vi også, at det er nødvendigt at kunne lave protesen selv, så vi sikrer, at den passer dig. Derfor har vi eget laboratorium på klinikken, hvor alle vores proteser fremstilles.

Alle protesetilfælde er individuelle og for at finde den bedste løsning til dig, tilbyder vi en gratis og uforpligtende forundersøgelse, hvor vi sammen kan snakke om dine ønsker. For os drejer det sig nemlig ikke bare om en protese, men om at give dig et liv, hvor dine tænder ikke er årsag til bekymring.

Sådan virker helproteser

Helprotesen er en protesetype, der sidder på gummerne — det er forskelligt, hvordan de sidder fast afhængigt af, om det er over- eller undermunden. I overmunden dannes der et vakuum mellem protesen og din gane, hvilket holder protesen fast. Der er i undermunden ikke mulighed for at danne den samme vakuumeffekt, og derfor ligger protesen i stedet på gummen og kan løftes med tungen.

Ønsker du en protese, der sidder bedre fast, anbefaler vi tryklåsproteser, hvor der benyttes implantater.

Vi tilbyder gratis forundersøgelse

Finansiering

En protese kan være en stor udgift for den enkelte, og kan derfor føles som et uopnåeligt ønske, men alle har ret til et velfungerende liv fyldt med livskvalitet. Derfor tilbyder vi en række finansieringsløsninger, så du ikke skal bekymre dig om de økonomiske aspekter, men finde den løsning, der passer bedst til dig og dine behov.