Vi tilbyder gratis forundersøgelse

Mød teamet bag Sjællands Tandteknik

Sjællands Tandteknik har 3 klinikker i henholdsvis København Ø, Roskilde, Glostrup.
Mød teamet, som du også vil møde, når du besøger vores klinikker. 

Jens. H. Jacobsen

Jens. H. Jacobsen

Jens er firmaets hjerte og indehaveren af Sjællands Tandteknik’s tre klinikker.
Uddannet tilbage i 1998 fra Aarhus universitet trods anerne holder til i det Islandske.
De første to år arbejdede han hos en klinisk tandtekniker i København før han i år 2000 åbnede sin første klinik i Roskilde og siden da har været selvstændig.
I 2017 udvidede han med klinikken i Glostrup og senere i 2019 kom klinikken på Østerbro til.
Jens ynder at yde et ekstremt højt service niveau overfor alle patienter!
Samtidigt har han oparbejdet et yderst bredt samarbejdsnetværk med alle de lokale tandlæger og klinikker rundt på Sjælland.
I dagligdagen er Jens fordelt på alle vores tre klinikker.
Camilla Holm Lindblom

Camilla Holm Lindblom

Camilla er nøgleperson og vores laboratorie ansvarlige.
Hun er uddannet Laboratorie Tandtekniker og blev færdiguddannet tilbage i 2011
Hun har været hos Sjællands Tandteknik siden 2018 hvor hendes altid høje humør smitter af på os andre i laboratoriet.
Uanset hvilke tekniske udfordringer vi får stillet for dagen, så er Camilla altid klar med den rigtige løsning.
Camilla er primært at finde på klinikkerne i Roskilde og Østerbro.
Julie Holm-Hansen

Julie Holm-Hansen

Julie er firmaet gatekeeper og administrations ansvarlige.
I 2011 blev hun færdiguddannet som tandklinikassistent fra Dental College i Ålborg, hvorefter hun i sit første år som nyuddannet fortsatte på klinikken i Brønderslev hvor hun havde været elev.
I 2012, flyttede hun og familien til Sjælland, hvor hun efter endt barsel fik et barselsvikariat hos en tandlæge i Glostrup og derefter gik turen til en lille hyggelig klinik i Gentofte som fastansat hvor hun agerede den ansvarlige klinikassistent og stod for det daglige administrative papirarbejde samt uddannelsen af klinikkens klinikassistent elever.
I 2018 blev hun hevet til Sjællands Tandteknik og hun er nu klinikkens blide stemme som I hovedsagelig vil få fat i når I ringer til os. Desuden står hun for den daglige administration og koordinering imellem klinikkerne.
Julie er primært at møde på klinikken i Roskilde.
Morten Ryde Holm-Hansen

Morten Ryde Holm-Hansen

Vores digitale behandler – Morten
Morten er uddannet klinisk tandtekniker fra Aarhus Universitet i 2007, med baggrund som laboratorie tandtekniker fra Panum i København. De første par år arbejde han i Tandlægehuset Sæby, som ansvarlig for arbejdsgangen fra analoge aftryk af patienterne, til det digitale computer design og frem til det endelige resultat. Alt sammen i tæt samarbejde med alle tandlægerne. Morten begyndte, sammen med kollegaerne i tandlægehuset, at uddanne og undervise tandteknikere og tandlæger for det internationale firma, Nobel BioCare, med focus på implantatbehandlinger. Han fik blod på tanden og snuppede derfor et job som digital specialist for en stor global dental virksomhed. Her stod han ansvarlig for deres digitale løsninger, herunder salg, uddannelse og support i hele Danmark.
I slutningen af 2011 blev Morten tilbudt at tilslutte sig 3Shape’s fantastiske rejse med den dansk udviklede scanner TRIOS, hvor rejsen gik verden rundt for at dele hans store passion for digitaliseringen af dental industrien. Fokus stod på bedre behandlinger med færre fejl, som kom patienterne til gode. Han har i mange år været en stor del af 3Shape’s Product Management med TRIOS som specialitet, og han blev her kendt som verdens hurtigste scanner.
Det trak dog i Morten og han har siden 2021 været tilbage i hans rette element, hvor vi har glæde af ham på klinikken i Roskilde… og I som patineter vil møde ham ved stolen og på laboratoriet når I kigger forbi.

Sådan finder du vej

Klinikken i Roskilde

Sjællands Tandteknik
Algade 63 C, 1. tv.
4000 Roskilde
Telefon: 70 20 10 57

Vores klinik i Roskilde er beliggende 200 meter fra Roskilde station. Er du med bussen, så er stoppestedet ved Kong Valdemars Vej (bus 123, 206, 216, 358) tæt på klinikken.
Kommer du i bil, så er der gode muligheder for at parkere lige ved klinikken. Der er en stor parkeringsplads lige uden for døren.

Klinikken i København Ø

Sjællands Tandteknik
Olof Palmes Gade 7, st.
2100 København Ø
Telefon: 70 20 10 57

Klinikken er beliggende ved Østerport Station som ligger 200 meter fra vores klinik, hvorfra det også er muligt at tage bus 1A m.fl. samt, S-tog og fjerntog.

Komme du i bil, anbefaler vi, at du forsøger en af de omkringliggende parkeringspladser. Skulle du alligevel have mod på en plads i det fri, så har du de bedste muligheder i Stockholmsgade og Visbygade.

Klinikken i Glostup

Sjællands Tandteknik
Hovedvejen 150, 1. sal.
2600 Glostrup
Telefon: 70 20 10 57

Vores klinik i Glostrup ligger 400 meter fra Glostrup station. Er du med bus kører; 93N, 123, 141, 149, 300S, 500S, 847 lige til døren.

Er du i bil, så er der parkeringsmuligheder tæt ved indgangen til klinikken.
Komme du i bil, anbefaler vi, at du forsøger en af de omkringliggende parkeringspladser.