Om Sjællands Tandteknik

Vi tilbyder gratis forundersøgelse

Om Sjællands Tandteknik

Sjællands Tandteknik driver 3 klinikker i henholdsvis København Ø, Roskilde, Glostrup. Klinikkerne ejes og drives af Jens, der har mange års erfaring på området. På alle klinikker er der uddannede kliniske tandteknikere. Hos Sjællands Tandteknik holder vi os løbende opdateret med kurser inden for de nyeste protetiske teknikker, så vi altid kan yde den bedste rådgivning for vores patienter. Det vigtigste for os er, at vi kan give vores kunder den bedste løsning, og det kræver en værktøjskasse, der følger med tiden. Samtidig sætter vi en ære i at holde en høj kvalitet og laver derfor selv alle proteser i vores eget laboratorium i hånden. På denne måde sikrer vi, at det produkt, vi leverer, er netop som vi, og vores patient ønsker det. Netop fordi vi har arbejdet sammen i mange år, anser vi ikke hinanden som ”kolleger” – vi ser Sjællands Tandteknik som vores fælles familie, hvor vi sammen med kan gøre en forskel i vores patienters liv.

“For os handler det ikke kun om at lave tænder, — men i højere grad om at skabe mere livskvalitet for dig”

Hver enkelt patient er unik for os

Vi har gennem tiden hjulpet en masse forskellige mennesker i alle aldre. Der kan nemlig være mange årsager til tandproblemer. Manglende vedligehold af tænderne, dårlige kostvaner, sportsskader og sygdomsforløb kan være nogen af årsagerne. Der kan dog også sagtens skyldes arvelige faktorer, som ikke kunne have været forhindret på trods af god mundhygiejne. Vi dømmer aldrig folk ud fra deres tænder netop fordi der kan være så mange årsager til dine tandproblemer, og derfor ser vi også patienter i alle aldre, som har behov for protetiske løsninger. Hver enkelt patient er unik, og derfor er der ikke en universel løsning at tilbyde. Vi kigger på hvert tilfælde og vurderer i samarbejde med dig, hvilken løsning du vil være bedst tjent med.

Mere livskvalitet for dig

For os handler det nemlig ikke om at lave tænder, men i højere grad at skabe mere livskvalitet for dig. Tænder er ikke blot en vigtig del af dit udseende; de har betydning for hele din hverdag og livsglæde.

Mange patienter, der har mistet en eller flere tænder, er bekymrede for, at de ikke vil kunne fungere helt, som de gjorde før. Her er det vores opgave at finde en løsning, som kan give dig trygheden tilbage. En løsning, hvor du kan tygge og spise lige dét, du ønsker. Og en løsning, hvor du kan kysse, grine og smile præcis, som du plejede. Vi motiveres af glade patienter, hvor smilet når helt op til øjnene, fordi, for os, er det den bedste følelse i hele verden – nemlig at give en anden person glæden tilbage.