Vi tilbyder gratis forundersøgelse

Tandproteser

Der findes mange proteseløsninger, og der er helt sikkert også en,
der kan give dig et godt resultat.

Et velfungerende tandsæt har stor betydning for livsglæden og dit velbefindende i alle mulige situationer — når du smiler, spiser og taler. Vi ønsker at finde en løsning, der kan give dig den gode følelse i maven både før, under og efter en protese-behandling.

Typer af proteser

Tryklåsproteser

Tryklåsproteser er den foretrukne løsning, vi tilbyder, da tryklåsproteser er det tætteste, du kan komme dine naturlige tænder. Tryklåsproteser laves, så de ligner dine naturlige tænder, og teknikken med tryklåse, som sættes fast på implantater, giver et resultat, der sidder rigtig godt fast. Tryklåsproteser vil være en god løsning for dig, som ønsker et komplet tandsæt, eller blot nogle enkelte tænder.

Helproteser

En helprotese fungerer som en erstatning af dine egne tænder i enten over- eller undermunden. Denne protesetype sidder fast på gummerne og er derfor ikke implantatbaseret. Vi laver helprotesen i vores eget laboratorium, så vi sikrer, at den passer perfekt til dig og laves, så den ser naturtro ud.

Delproteser

Delproteser er løsningen til dig, der kun mangler nogle enkelte tænder. De sættes fast ved hjælp af bøjler eller klipses direkte på dine egne tænder. En delprotese kan udformes, så den ligner dine andre tænder i både farve og form. Ligesom med helproteser, laver vi også delproteserne i vores laboratorium, så vi sikrer, at du får den bedst mulige delprotese.

Rengøring og vedligehold af proteser

Det er vigtigt, at alle protesetyper holdes rene, så du sikrer en god mundhygiejne og føler dig komfortabel med din protese. Vi har samlet en række gode råd til både rengøring og opbevaring af din protese.